Om Holt Media

Ønsker du å dele dine egne erfaringer og din kunnskap med andre? Enten i en bok eller i et kurs? Da kan jeg hjelpe deg.

Jeg tilbyr skrivekurs for deg som skriver en sakprosabok, for eksempel innen selvutvikling eller sunn livsstil. Du kan også få personlig veiledning helt frem til ferdig bok – og innsidetips som gjør det lettere å få boken din utgitt på et forlag.

Jeg tilbyr også veiledning for deg som trenger hjelp til å kvalitetssikre og strukturere innholdet i onlinekurset ditt.

Har du en idé til et lite onlinekurs innen selvutvikling eller sunn livsstil, og ønsker hjelp til å lage det, så ta kontakt med Tina på [email protected] for å få vite mer.

Om Tina

Tina er rådgiver, forfatter, redaktør, litteraturviter, journalist, oversetter og daglig leder for denne portalen.

Hun har jobber som forlagsredaktør i Cappelen Damm, hvor hun lagde mange bestselgere. Og har også skrevet bøker selv – den første kom ut på både Norges og Sveriges største forlag, og den andre ga hun ut på eget forlag. Hun skriver for tiden på sin tredje bok – en memoar.

Tina har også jobbet som journalist i både aviser og magasiner, vært webredaktør og pressesjef for Oslo Fashion Week, oversatt flere bøker, studert business på BI, og blitt intervjuet både på God morgen Norge og i diverse andre medier.

I tillegg til å drive denne portalen, er hun i gang med å lage en podcast hvor hun intervjuer spennende gjester innen temaer som sunn livsstil, onlinebusiness, mental trening og personlig vekst. Vil du bli intervjuet? Ta kontakt:)

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.